Termékek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, ajánlatainkról!

Pápai Gasztro Kft.
Szállítás

A megrendelt termékeket, nettó 2.000.000.-Ft érték fölött díjtalanul kiszállítjuk. Kisebb értékű megrendelését átveheti szaküzletünkben, illetve kérésére díj ellenében kiszállítjuk, a szállítás költsége 100.- Ft+ÁFA/km, oda-vissza úton számolva. Kiszállítás kérhető futárszolgálattal a megrendelő költségére. Ennek összegéről minden esetben egyedileg tájékoztatjuk.

Lehetőség van a megrendelt terméket Budapesten díjtalanul átvenni előre egyeztetett helyszínen és időpontban ezzel kapcsolatban kérje kollégáink segítségét.

A Liebherr termékeket díjtalanul kiszállítjuk az ország területén belül.

 

Szaktanácsadás

Konyhatechnikai szaktanácsadás

Munkatársaink, a vendéglátás és a kereskedelem terén szerezett több évtizedes tapasztattal állnak érdeklődő ügyfeleink rendelkezésére.  Segítünk az igényeiknek, és az elképzeléseik-nek legmegfelelőbb gépek, berendezések és eszközök kiválasztásában. Az érvényben lévő állategészségügyi és munkabiztonsági szabályok ismeretében, a helyi adottságok figyelembe vételével tervezzük meg konyháját, előkészítő és kiszolgáló helyiségeiket.

A készülékekről szóbeli ajánlatot adunk, ezt kérésre díjmentesen írásban is elkészítjük.

Bemutatótermünkben komplett főzősor, kombinált gőzpároló sütők, mosogatógép kifutó és befutó asztalokkal, továbbá előkészítő gépek széles választéka segít a döntéshozatalban.

Amennyiben működés közben is szeretné kipróbálni sütőinket, bemutatótermünkben lehetőség van próbasütésre is. A megrendelt gépek helyszínen történt üzembe helyezése után, igény esetén mesterszakács kollégánk segítségével munkatársait is betanítjuk.

Pályázatok

Pályázatok

Pályázatírónk segít megtalálni a megfelelő pályázati kiírást, megtervezi a pályázati projektet, mely megfelel a pályázat feltételeinek. Előminősítéssel kiszűrhető, hogy cége megfelel-e a pályázati kiírás alapkövetelményeinek.

A részletek egyeztetése érdekében hívja kollégánkat a 06 83 510-490-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@papaigasztro.com e-mail címre.

Szerviz

Szerviz

Garanciális és garanciaidőn túli meghibásodások esetén telephelyünkön működő szakszervizünkkel ill. országosan kiépített szervizhálózattal gyors, idő- és költséghatékony szervizszolgáltatást nyújtunk.
Átalánydíjas karbantartási szerződés keretében vállaljuk konyhájának, berendezéseinek rendszeres átvizsgálását és karbantartását is az üzembiztos működés érdekében.

 

Szervizszolgáltatás

Társaságunk az egész ország területén végzi az általunk értékesített berendezések garancia időn belüli és azon túl történő szervizelését és javítását. Szerviztevékenységünket szerződött szakembereink végzik, akik magas szakmai színvonalon látják el munkájukat. Átalánydíjas karbantartási szerződés keretében vállaljuk konyhájának, berendezéseinek rendszeres átvizsgálását és karbantartását is az üzembiztos működés érdekében.

Bérbeadás

Bérbeadás

Az általunk forgalmazott berendezések bérbevételére is biztosítunk lehetőséget. A bérbeadással kapcsolatos részleteket minden esetben egyedileg bíráljuk el és állapítjuk meg annak költségeit.

A bérbeadással kapcsolatos információkért kérem hívja kollégánkat a 06 83 510-490-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@papaigasztro.com e-mail címre.

Letölthető árlisták

Aktuális árlistáink letölthetőek az alábbi linkeken:

KitchenAid - teljes árlista letöltése: itt

Letölthető katalógusok

Gyári katalógusok letölthetőek az alábbi linkeken:LIEBHERR Hűtők fagyasztók magyar nyelvű  letöltése: itt

 

RmGastro sütő főző berendezések katalógus letöltése: itt

 

Pujadas  konyhai és cukrászati eszközök katalógus letöltése: itt

 

APS Büfé és konyhai eszközök katalógus letöltése: itt