Termékek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, ajánlatainkról!

Pápai Gasztro Kft.
Electrolux Sütő-főző berendezések, mosogatógépek
Electrolux

A teljes Electrolux Professional termékcsalád célja, hogy egyszerűsítse a konyhai előkészítő és befejező munkafolyamatokat, segítse a gyorsabb és alaposabb mosogatást, - ugyanakkor óvja és kímélje a környeztet. Az Electrolux Professional márka egy egyedülálló lehetőség a vendéglátó vállalkozások számára, hogy széles termékválasztékából kiválaszthassák a számukra legmegfelelőbb konyhai gépeket, berendezéseket.

Liebherr Hűtők, mélyhűtők, üvegajtós hűtők
Liebherr
A Liebherr több mint 60 éves gyártási tapasztalattal rendelkező német tulajdonú gyártó, széleskörű termékválasztékkal a professzionális hűtés és fagyasztás területén.
A kiváló minőségű alapanyagok garantálják a termékek megbízható működését, valamint a rendkívül alacsony energiafelhasználást a legnagyobb igénybevétel mellet is. A Liebherr innováció célja, precíz vezérléssel szabályozott magas hatékonyságú hűtőegység megalkotása, amely különösen energiatakarékossá teszi a Liebherr profi készülékeit. A gasztronómiai és cukrászati készülékeken túl, professzionális borhű-tők és kereskedelmi hűtők, valamint fagyasztók rendkívül széles választékát kínálja.
Unox Cukrászati és gasztronómiai kombi sütők
Unox
UNOX BakerTop MIND.Maps cukrászati sütők legújabb generációja!
- Innovatív megoldások,
- Kedvező üzemeltetési költségek,
- Egyszerű kezelhetőség,
- Megbízható működés,
- Kimagasló ÁR-ÉRTÉK arány
- ...

MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON!

Kérje részletes ajánlatunkat.

Robot Coupe Zöldségfeldolgozók, kutterek, rúdmixerek
Robot Coupe
Franciaországban szívében, a gasztronómia fellegvárában, Burgundiában, alapították meg, több mint 40 évvel ezelőtt a Robot Coupe élelmiszer előkészítő és feldolgozó gépeket gyártó családi válallkozást.

A Robot Coupe márkát kiváló minőségű, minden igényt kielégítő készülékei tették ebben a kategóriában világszinten elismerté. Termékkínálatában megtalálhatók a konyhai előkészítésnél nélkülözhetetlen készülékek teljes választéka: kutterek, blixerek, zöldségszeletelők, rúdmixerek, kombinált rúdmixerek, gyümölcs centrifugák, kombinált készülékek, passzírozó készülékek. A készülékválaszték illeszkedik a legkülönbözőbb felhasználói igényekhez, - legyen szó közétkeztetésről, éttermi és szállodai felhasználásról, vagy akár cukrászatról és fagylalkészítésről.
Pujadas Konyhai edények, eszközök
Pujadas

A Barcelonához közeli Manlleu településről indult 1921-ben Miquel PUJADAS családi vállakozása, egy napsütéses tavaszi napon. Konyhai eszközök és édességek gyártásával kezdődött a tevékenység, és három generációval később, az 1980-as évek elejétől a világ egyig meghatározó nagykony-hai és cukrászati edényeket és eszközöket gyártó vállalkozásává nőtte ki magát. Kiváló minőségű rozsdamentes acél alapanyag mellett, alumíniumból is készítenek edényeket és eszközöket, az elmúlt években pedig több mint 10 nemzetközi szabadalmat jegyeznek a nevük mellett. Minőség és elkötelezettség, - a hatékony termelési folyamatok, a legszigorúbb minőségellenőrzés, továbbá a versenyképes árak, a világ minden tájára eljuttaták a PUJADAS nagykonyhai és cukrászati eszközeit és edényeit.

KitchenAid Keverj a legjobbal
KitchenAid
A KitchenAid készülékek tervezése és gyártása ugyanazzal a tradicionális minőséggel és megbízhatósággal készül most is, mint az 1919-es gyártáskezdet óta.
Ez a történet, több mint egy évszázaddal ezelőtt kezdődött, egy közép-nyugati kisvárosban amikor is a gépészmérnök Herbert Johnson megfigyelte, amint egy pékmester egy fém kanállal dagasztotta a kenyértésztát, - azon gondolkodott, hogy tehetné könnyebbé ezt a munkát. 1908-ban kezdte el a tervezést, és nem sokkal később, a teszteket követően az első készülékeket az Amerikai haditengerészet hajóin már üzembe is állították.
A KitchenAid készülékek nagyon sokoldalúan használhatóak, beleértve a keverés, dagasztás, szeletelés, reszelés, darálás, passzírozás funkciókat.
A készülék hatékonyabb és gyorsabb, mint bármilyen más hasonló konyhai készülék, megbízható és kiszámítható teljesítménye révén méltán vált legendássá a háztartásokban, pékségekben, cukrászatokban és az éttermek konyháiban.
Tecla Vákuumcsomagológépek, sous vide kádak
Tecla