Termékek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, ajánlatainkról!

Pápai Gasztro Kft.

Használati feltételek

Általános használati feltételek

Jelen honlaphoz történő hozzáférés és annak használata a következő feltételekkel történik. Amennyiben nem ért egyet a felhasználási feltételekkel, kérjük, ne használja a honlapot. A honlapot a Pápai Gasztro Kft üzemelteti és frissíti. A honlap célja, hogy a a leendő és meglévő ügyfeleknek szolgáltasson információt. A Pápai Gasztro Kft kiskereskedelmi tevékenységet nem folytat. Kizárólag érvényes adószámmal rendelkező vállalkozásokat szolgál ki.

A weboldalon megjelentetett információ általános ismeretterjesztési és tájékoztatási célokat szolgál, az ott szereplő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Fenntartjuk  a jogot, hogy a honlapon szereplő információkat szabadon előzetes bejelentés nélkül változtassuk, részben vagy egészben töröljük.  

A honlapon feltűntetett árak, nem minősülnek ajánlattételnek, csupán tájékoztató jellegűek. A pontos árhoz kérje részletes ajánlatunkat!

Kérjük, figyelmesen olvassa el a honlap látogatásának és tartalma felhasználásának alábbi feltételeit.

A honlap tartalmának felhasználása

A honlapon közzétett tartalom a honlapra való hivatkozással szabadon felhasználható. A hivatkozás módja: az első adatemlítésnél meg kell hivatkozni a céget vagy a papaigasztro.com weboldalt.

Egyebekben a honlapot és annak tartalmát tilos többszörözni, terjeszteni, nyilvánossághoz közvetítetni bármilyen módon, változatlan formában is; kimásolni; abból tilos adatbázist létrehozni, tilos a belőle nyert információkból harmadik személy részére szolgáltatást nyújtani, azokkal tilos saját üzletszerű tevékenységet végezni, továbbá tilos oly módon használni, amely a tulajdonos jogait sérti vagy veszélyezteti.

Felhívjuk figyelmét, hogy a  honlap harmadik személyek által üzemeltetett honlapokra mutató linkeket is tartalmaz, amelyek tartalmáért a tulajdonos semmiféle felelősséget nem vállal. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.


Védjegyek

A honlapon szereplő minden márkanév vagy védjegy a Pápai Gasztro Kft, vagy a vállalati partnereinek a tulajdona. Ezen védjegyek vagy egyéb anyagok jogosulatlan felhasználása vagy az ezekkel való visszaélés kifejezetten tilos, és a szerzői jog, a védjegyjog vagy más ipari tulajdonjogok megsértésének számít.

Korlátozott felelősség

A papaigasztro.com weboldalon található információkon alapuló döntés a felhasználó saját felelőssége.

 

A Pápai Gasztro kft. nem vállal felelősséget:

- a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó veszteségért vagy kárért

- azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

- a weboldalon előforduló pontatlanságokért, vagy hiányosságokért.

- hogy a honlap a magyarországitól eltérő területen is helytálló tartalommal rendelkezik.    

Harmadik fél honlapjára mutató linkek

Felhívjuk figyelmét, hogy a  honlap harmadik személyek által üzemeltetett honlapokra mutató linkeket is tartalmaz, amelyek tartalmáért a tulajdonos semmiféle felelősséget nem vállal. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Határon túli felhasználás

A honlap kifejezetten magyarországi felhasználásra készült. A Pápai Gasztro Kft nem vállal felelőséget azért, hogy a honlap a magyarországitól eltérő területen is helytálló tartalommal rendelkezik.