Termékek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, ajánlatainkról!

Pápai Gasztro Kft.

Electrolux - Touchline kombi pároló 10*GN1/1

Electrolux –267202 - air-o-steam Touchline elektromos üzemű kombi pároló sütő 10 GN 1/1-es tálcakapacitással, ék nagy felbontású érintőképernyővel (30 választható nyelv). Air-o-clima: valós páratartalom szabályzás. air-o-flow: a külső térből beszívott friss levegő a fűtőtesteken keresztül áthaladva kerül be a sütőtérbe. air-o-clean: beépített tisztítórendszer, 4 automatikus ciklussal. Három főzési mód: manuális, automata és programok mód. 6 érzékelős maghőmérő. Dupla üvegű ajtó. Halogén világítás a főzőkamrában. 3 speciális főzési ciklus: alacsony hőmérsékletű főzés, kelesztés és regenerálás. 1000 recept eltárolható a memóriában. A receptek USB-re menthetőek és bármelyik másik Touchline sütőn megnyithatóak. Automatikus előfűtés és gyorshűtés. Fél teljesítményű, fél sebességű és szakaszos ventilátor működés. Rozsdamentes acélból készült oldalsó panelek és belső rész. 1db GN1/1-es tálcatartóval szállítva, 65mm síntávolság.

 

Letölthető katalógus: itt


A gyártó honlapja:  

 

Az Electrolux Touchline kombisütő főbb jellemzői:

Vízkőmentesítő funkció a "Beállítások" menüben.

1db GN1/1 méretű tálcatartóval szállítva, síntávolság: 65mm.

MultiTimer funkció 14 különböző főzési ciklus kezeléséhez, növelve a flexibilitást és kitűnő főzési eredményeket biztosítva. 70 db multitimer program tárolható el.

air-o-clean™ automata és beépített tisztítórendszer (4 automata és környezetbarát funkció energia, víz és öblítőszer megtakarítással).

Automata mód: az étel kategória és típus kiválasztása után a sütő automatikusan beállítja a tökéletes eredményhez szükséges hőmérsékletet, főzési módot és időt. Max. 60 személyre szabott egyéni beállítás menthető el kategóriánként. 3 speciális automata ciklus érhető el.

Receptek mód: maximum 1000 recept tárolható el a sütő memóriájában, így bármikor előhívhatja és elkészítheti ugyanazt az ételt. 16 különböző kategóriába csoportosíthatja a recepteket. 16 fázisú főzőprogramok elérhetőek.

Manuális mód: hagyományos főzési stílus a paraméterek manuális kiválasztásával. Hagyományos főzési ciklusok.

air-o-clima™: Lambda szenzor szabályozza automatikusan a páratartalmat a sütőtérben.

air-o-flow: a bi-funkcionális ventilátor friss levegőt szív be a külső térből, melyet felmelegítve juttat be a főzőkamrába, így egyenletes főzést biztosít.

6 érzékelős maghőmérő, maximális precizitás és étel biztonság.

Ventilátor sebességek: teljes, fél sebesség a kényes ételekhez és szakaszos ventilátor működés süteményekhez és az alacsony hőmérsékletű főzéshez. A szakaszos működés tökéletes az ételek hőntartásához a főzési ciklus végén.

Csökkentett teljesítményű ciklus.

USB csatlakozás: HACCP és FSC adatok letöltéséhez, receptek feltöltéséhez és interfész beállításhoz.

Ételbiztonsági rendszer: a főzési folyamat automatikus figyelése HACCP szabványoknak megfelelően. A HACCP adatkezelés a főzési procedúrára vonatkozóan kérésre elérhető.

IPX 5 vízvédelem, egyszerű tisztítás.

Kívül-belül AISI304 rm.acél konstrukció.

Hegesztés nélküli sütőkamra, lekerekített sarkokkal, egyszerű tisztítani.

Dupla thermo-üvegezésű ajtó átszellőztetett külső üveggel, ami így hideg marad. Zsanéros nyitású belső üveg, így egyszerű a tisztítás.

Zsanéros nyitású elülső panel az egyszerű szervizelésért.

Beépített zuhanycsővel szállítva.

Sous-vide USB maghőmérő: kiváló főzési eredményt biztosít vákuum csomagolt termékek esetén is (opcionális tartozék).

Személyre szabható: a kezelő személyre szabhatja a beállításokat a "Beállítások" menüben.

Cikkszám:
267202
Gyártó:
Electrolux
Teljesítmény:
17,5 kW/380V
Méret (Sz x Mé x Ma):
898x915x1058 mm